Sports betting guide

Sports betting

EM 2016 må vara över, men det finns fortfarande mycket att se fram emot. Som till exempel U21-EM i Polen i sommar. Vad passar då inte bättre än att spela på matcherna? Här ger vi dig förutsättningarna för att bli en bra spelare.

Sports betting tips

När du spelar på sports betting är det viktigt att du är så påläst som möjligt. Se till att ta dina spel seriöst och läs in dig på all statistik inför matcherna.

Att ha bra koll på det du spelat på är en förutsättning för att bli en vinnare. Det blir också lättare att hitta guldkorn. Oftast sätter bettingbolagen höga odds på populära lag och matcher. Genom att ligga ett steg före dem har du chans att hitta “felaktiga” odds. Du kan hitta fler tips om betting på fotboll och mer hos Barabetting.com.

Det kan vara en bra idé att föra en budget över dina spel, annars finns risk att du spelar för pengar du egentligen inte har. Många spelbolag erbjuder möjligheten att ställa in insättningsgränser. Så om du till exempel inte vill spela för mer än 1000 kr i veckan kan du ställa in så att du inte kan sätta in mer än så. Skulle pengarna ta slut får du då vänta tills nästa vecka.

Att betta på fotboll

Sports betting på fotboll är den mest populära formen av betting. Det finns oändligt många alternativ att spela på. Förutom 1X2 kan du även spela på antal hörnor, antal mål, sista målskytt och så vidare.

Det viktiga är att inte jaga höga odds utan att hitta spelvärde utifrån kunskap och statistik. Har du bra med bakgrundsinformation kring spelen ökar du chansen att bli en vinnare. Det gäller att hela tiden ligga steget före spelbolagen. Följ nyheter, kolla matcher, läs in statistik och mycket mer för att skapa dig ett övertag gentemot bolagen.

Det är ingen lätt uppgift att vinna på odds i längden men är du tillräckligt diciplinerad i ditt spelande och inte går ifrån dina principer så finns alla möjligheter att lyckas.

Är du nybörjare på sports betting bör du först och främst titta runt för att se vilken sajt som passar dig. Se till sajternas utbud, insättningsmetoder och bonusar.

Sports betting i mobilen

Mobile betting är något som verkligen har exploderat de senaste åren, numera är det nästan vanligare att använda mobilen för att spela jämfört med att spela i datorn.

Så länge du har en smartphone av någorlunda modern modell kan du spela i mobilen hos de flesta bettingbolag. Det spelar alltså ingen roll om du har en iPhone, Samsung Galaxy eller iPad.

De flesta bettingbolagen erbjuder möjligheten att spela sports betting i mobilen. Vissa har en specifik app för det, andra har mobilanpassade hemsidor.

Om du spelar live är det extra smidigt att använda mobilen eller surfplattan. Istället för att använda datorn kan du med ett enkelt knapptryck lägga in nästa spel och följa med i matchen. Det spelar inte längre någon roll vart du befinner dig, du kommer alltid att kunna följa din fotboll och dina spel. Med sportsbetting i mobilen så öppnar sig en hel värld av spelmöjligheter, inte minst om du väljer ett bolag som även erbjuder liverstreaming i din bärbara enhet.

I de allra flesta fall kan du även göra både insättningar och uttag med mobilen, det är alltså ingen skillnad mot om du använder datorn. Är du osäker på om bolaget du använder erbjuder insättningar och uttag i mobilen så går det utmärkt att vända sig till supporten för att få svar på eventuella frågor.

Mobile betting är helt enkelt framtiden, något vi med övertygelse kan skriva under på.